REGISTRACE ZDARMA

< Zpět do blogu

Mám mu napsat, když se neozývá?

21.05.2024, Autor: Tomáš Dvořák

Napsat mu nebo ne, když se neozývá? Přečti si naše praktické rady a zjisti, jak si udržet klid a sebevědomí.

Mám mu napsat, když se neozývá?

Sedíš doma, kontroluješ mobil každých pět minut a pořád nic. Máš za sebou úžasné rande, myslíš si, že jste si fakt sedli, ale on se najednou neozývá. Co teď? Máš mu napsat? Nejdřív si udělej pohodlí, uvař si kávu nebo nalij sklenku vína a pojďme si to rozebrat.

První otázka: Proč se neozývá?

Možná je zaneprázdněný, možná je nemocný nebo se jen ztratil v moři povinností. Ale co když... co když o tebe nemá zájem? Ano, to je taky možnost, ačkoliv ne ta, kterou chceš slyšet. A právě tady přichází na řadu otázka: "Mám mu napsat?"

"Co by se stalo, kdybych prostě napsala?" Představ si, že mu napíšeš. V nejhorším případě ti neodpoví a v nejlepším případě se ukáže, že byl jen zaneprázdněný a čekal, že se ozveš ty. Když se to vezme kolem a kolem, tak ztratit nemáš co.

Jak to správně udělat?

Pokud se rozhodneš, že mu napíšeš, zkus být stručná a milá. Žádné dramatické zprávy typu: "Proč mi nepíšeš?!". Místo toho napiš něco lehkého, třeba: "Ahoj, jak se máš? Doufám, že máš fajn den." Nebo můžeš zmínit něco, o čem jste mluvili na rande. To ukazuje, že sis vzpomněla na detaily vašeho rozhovoru.

V případě, že se rozhodneš mu napsat a on neodpoví, nesnaž se to brát osobně. Možná má prostě jiné zájmy nebo si myslí, že nejste kompatibilní. A to je v pořádku. Naštěstí je tady spousta možností, jak se seznámit s někým jiným.

Pokud zjistíš, že z tohoto rande nic nebude, není důvod házet flintu do žita. Různé seznamky nebo online seznamka zdarma jsou skvělým místem, kde můžeš zkusit své štěstí znovu. A víš, co je na tom nejlepší? Nemusíš ani vstávat z gauče! Takže, proč nezkusit štěstí na seznamce? Kdo ví, možná tam najdeš někoho, kdo bude tvým osudem.

Pamatuj na své hodnoty

Nezapomeň, že jsi skvělá taková, jaká jsi. Ať už tě někdo kontaktuje zpátky nebo ne, tvoje hodnota nezávisí na tom, jestli ti někdo odpoví na zprávu. Takže drž hlavu vzhůru a pokud tenhle kluk nebyl ten pravý, další rande může být hned za rohem.

Mít pochybnosti je normální. Všichni jsme někdy nervózní a nevíme, co dělat, když se někdo neozývá. Ale nakonec jde o to, abychom se cítili dobře sami se sebou a nenechali se příliš ovlivnit tím, co si myslí ostatní. Takže máš mu napsat? To záleží na tobě. Ale ať už se rozhodneš jakkoliv, pamatuj, že to není konec světa. Vždycky jsou tady nové možnosti a šance, jak se seznámit a najít štěstí.