REGISTRACE ZDARMA

311275

Aktivní profil

 

Můj inzerát < >
Základní údaje
Fotogalerie
Podrobnosti
Oblíbené aktivity
Moje povaha
Ideální partner
Kam na rande?
Co rád/a čtu
Oblíbená hudba
Intimnosti

Další podobné profily

malamarika
malamarika

Žena, 48 let, Ústí nad Orlicí
Hledam vážne seznámení.....

Seznámit se
PAJULKA37
PAJULKA37

Žena, 52 let, Ústí nad Orlicí
Ahojky,hledám kamaráda na vše hezké,kterému je také smutno,cítí se sám a chtěl by to změnit.Někdy stačí milý vzkazík,pěkná smska,nebo příjemné posezení u kávy..procházka,výlet,mít se na někoho a no co opět těšit..,.. a hned je líp...A dál??Pak už je to jen na nás...Cítíš to stejně?Tak se ozvi těším se:-))

Seznámit se
speedcat1
speedcat1

Žena, 39 let, Ústí nad Orlicí
"Ženy se vždy brání tím, že útočí a útočí tím, že se náhle vzdávají." Oscar Wilde ... tak trošku to na mě sedí :-) Chci chlapa s vlastním názorem (který mu budu ráda vyvracet ;-)), který ví, co od života chce a bude vedle sebe akceptovat soběstačnou ženu...moc jich takových není, tak třeba to zajiskří...

Seznámit se
Monetka76
Monetka76

Žena, 48 let, Ústí nad Orlicí
hledám kamarádku rošťandu :)

Seznámit se
akynom
akynom

Žena, 44 let, Ústí nad Orlicí
Ahoj :) .. jsem veselá holka, ale skoro pořád sama. Hledám kamarádku do pohody i nepohody,k randění i na nákupy. Klábosení u kafíčka vítáno. Jsem zadaná, celkem normální holka, která nechce na své situaci nic měnit, jen se chce zapojit do života a občas si ho pořádně užít. Samozřejmostí jsou vzájemné sympatie. Neboli - jak kdysi kdosi řekl " V každé ženě je něco krásného, jen to musí promluvit k tomu správnému člověku"

Seznámit se